O.M. Spring

L 9070

Lokationer

Kolding, Danmark

Kolding, Danmark

Kolding, Danmark

Find os på

O.M. Spring har de sidste 40 år leveret materiel til både springbanen og dressurbanen i både ind- og udland. O.M. Spring er også kendte for alt til sadelrummet, tilbehør på banen og især sponsorspring.

Til Hingstekåring i Herning ses mange af vores produkter på banerne. Via Forhindringsklubben leverer vi sponsorspringene og fra vores store udlejning sørger vi for alt fra løsspringsningshegn, dressurhegn og bogstaver, longebaner, warm up materiel, alt tilbehør og ekstra materiel til springbanerne og meget mere.

På messen Hest&Rytter viser vi på vores stand lidt af det hele. Du kan opleve vores kvalitet på blandt andet dressurhegnene som benyttes på banerne og høre mere om muligheden for sponsorspring. Du kan oplevere et udvalg til sadelrummet, alustøtter, træstøtter, vores ovntørrede letvægtsbomme og ikke mindst få en snak med indehaveren Christian, som står klar alle dage.

O.M. Spring producerer alt på eget værksted i Kolding og bygger vores produkter af bæredygtigt træ. Med vores smedeafdeling laver vi også dine alustøtter til sponsorspring, bomvogn m.m.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Mød os

Christian Holmskov Mathiesen

Indehaver / CEO

Du er altid velkommen til at kontakte Christian. Tlf. 5338 9314.

Kontakt

Christian Holmskov Mathiesen

Produkter fra O.M. Spring


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Hest & Rytter.

keyboard_arrow_up