på Hest & Rytter 2024

NENUC v Hesteagronom Martha Voss

F 5112

Brands

  • Master of Nutrition
  • Hesteagronom Martha voss

Repræsenterede virksomheder

  • NENUC v Hesteagronom Martha Voss

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Ansager, Danmark

Se også

Find os på

NENUC står for Nordic Equine Nutrition Conference, som ejes og drives af mig, Hesteagronom Martha Voss. Jeg arbejder for bedre hestevelfærd ved at hjælpe alle hestefolk med at blive klogere på hold af heste og rigtig fodring. Gennem mine kurser og min rådgivning lærer du selv at tilrettelægge og justere dit hestehold så hestenes velfærd optimeres.
NENUC producerer desuden brætspillet Master of Nutrition, som er et læringsspil for alle hestevenner mellem 8 og 98 år. Her er ingen tabere, for alle vinder viden - nogle vinder også penge og rosetter.

Mød os på Hest & Rytter 2024

Martha Herold Voss

Founder, CEO, konsulent og brætspildesigner

Martha er uddannet Cand.Agro. i 1992 og har således mange års erfaring med undervisning, research og formidling af hestefaglig viden. Hun har undervist på landbrugsskolernes hestelinje, i Dansk Rideforbund og på erhvervsakademierne - her i både hestefagligt stof som på Akademiuddannelsen i ledelse. Med virksomheden NENUC driver Martha både undervisning i det hestefaglige samt coaching af hesteejere og virksomhedsejere. Du kan altså bruge Marthas kompetencer i såvel dit hestehold, som i din virksomhed. Martha har et skarpt øje for hesteejerens muligheder for at optimere sit hestehold og forbedre hestens velfærd. Når hun er ude som virksomhedscoach, er det virksomhedens strategi og ledelsesmæssige kompetencer, der stilles skarpt på.

Kontakt

Martha Herold Voss

Produkter fra NENUC v Hesteagronom Martha Voss


Artikler skrevet af NENUC v Hesteagronom Martha Voss


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Hest & Rytter. 

keyboard_arrow_up