på Hest & Rytter 2024

Arion Petfood

K 8140

Brands

  • ARION Petfood
  • STATERA Dogcare

Repræsenterede virksomheder

  • ARION Petfood
  • STATERA Dogcare

Specialeområder

Lokationer

Brande, Danmark

Se også

Find os på

ARION Petfood
ARION Petfood præsenterer et bredt udvalg af førsteklasses tørfoder, skræddersyet til din hunds individuelle behov. Du har på Hest & Rytter chance for at få en fodersnak med alle vores dygtige konsulenter. Her vil du kunne få en foderprøve på det foder der passer lige præcis til din hund.

STATERA Dogcare
STATERA udvikler tilskudsprodukter, der hjælper hunde til at opretholde en god sundhedstilstand med fokus på optimal balance og trivsel. Du vil til Hest & Rytter kunne få en faglig snak om hvilke produkter der vil kunne give din hund en bedre hverdag i trivsel. På standen sælges tilskudsprodukterne også, så det er nemt at starte op med det samme.

Mød os på Hest & Rytter 2024

Susanne Randeris

opdrætter- og foderkonsulent

Susanne, vores dedikerede opdrætter- og foderkonsulent hos ARION Petfood, har en imponerende baggrund på over 25 år erfaring. Hendes lidenskab for hunde strækker sig ud over arbejdet som opdrætter, da hun selv aktivt deltager i flere hundesportsgrene med hendes egne hunde. Hendes omfattende erfaring og engagement gør hende til den ideelle kilde til at besvare dine spørgsmål om foder og opdræt.

Kontakt

Susanne Randeris

Produkter fra Arion Petfood


Cases skrevet af Arion Petfood


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Hest & Rytter. 

keyboard_arrow_up