5 gode fordele ved at udstille på
Hest & Rytter

Som en del af Hest & Rytter messen er der mange fordele
- se 5 af dem her.

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Mød målgruppen face2face

  Mød en bred vifte af hesteinteresserede og ridesportsentusiaster, herunder professionelle ryttere, opdrættere, ejere og hobbyryttere. Som udstiller får du mulighed for at præsenterer dine produkter face2face.

 • 2

  Udvid dit netværk

  Messen er et fremragende sted at udvide dit netværk og opbygge forretningsforbindelser. Mød andre virksomheder i branchen grib muligheden for samarbejde, distribution og gensidig værdiskabelse.

 • 3

  Find viden & inspiration

  Hest & Rytter messen er en kilde til viden og inspiration. Oplev og lær om de nyeste trends, metoder og teknikker inden for heste- og ridesportsverdenen. Udvid din egen viden og ekspertise samt bliv inspireret til nye idéer og initiativer. 

 • 4

  Øg salget

  Besøgende på messen er ofte aktivt interesserede i at købe produkter relateret til heste og ridesport. Du kan både demonstrere, tilbyde specielle messerabatter, prøveprodukter eller give ekspertvejledning for at opnå øget salg.

 • 5

  Synlighed til produktnyheder

  Messen tiltrækker opmærksomhed fra både medier og publikum. Det er en ideel platform til at lancere nye produkter, præsentere innovative løsninger eller vise forbedringer af eksisterende produkter. 

Online platform til at eksponere produkter mm.

Som udstiller på Hest & Rytter tildeles man en gratis profil på vores online platform MCH365.

Her kan man både brande sin virksomhed, oprette massevis af produkter, dele viden om de sidste nye trends og tendenser inden for heste- & ridesporten og meget mere. Alt man opretter vises på vores hjemmeside som den primære del af vores menustruktur.

Sæt din virksomhed og dine produkter i fokus både før, under og efter messen mod vores store skare af online gæster.

Læs mere om MCH365

Udstillere markedsføres digitalt på hi-messens hjemmeside

Har du spørgsmål?

Om det er vedrørende standbooking, messen generelt eller noget helt tredje er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Nysgerrig på om messen er noget for dig?

Vi fremsender gerne et helt uforpligtende tilbud, på den skræddersyede løsning der passer bedst til dine behov.

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up