Dansk HesteTandpleje Union

K 8360

Lokationer

Brædstrup og Sjælland, Danmark

Ålborg og Farsø, Danmark

Rødding, Sønderjylland og Fyn, Denmark

Find os på

DHTU er en forening, som ønsker at fremme kendskabet til hestetandpleje og dermed hestenes velbefindende.

DHTU's medlemmer er uddannede og specialiserede i hestetandpleje. Vi deltager i messer, workshops samt holder foredrag for at fremme kendskabet til hestetandpleje og give vore medlemmer mere erfaring.

Kom forbi os til messen, stil spørgsmål og lær mere om tandpleje til din hest.

Mød os

Mai Nicholaisen

Hestetandplejer

Mai er uddannet hestetandplejer hos IAED i år 2000. Hun har jævnligt deltaget i konferencer, workshops og har arbejdet med hestetandpleje siden og har meget erfaring. Mai interesserer sig meget for balancen i hestens mund og samarbejer med flere fysier, kiropraktorer og dyrlæger med speciale i kiropraktik, akupunktur m.m. Derudover er Mai selv rytter og går op i både fodring og tilpasning af bid og hovedtøj.

Kontakt

Mai Nicholaisen

Glenn Espensen

Hestetandplejer

Glenn er uddannet hos IAED og har deltaget i flere konferencer og workshops rundt om i verden. Han arbejder ud fra Ålborg, hvor han også har klinik og stald sammen med hans kone, som er international militaryrytter. Han har meget erfaring og går meget op i bidtilpasning.

Kontakt

Glenn Espensen

Carina Reimer

Hestetandplejer

Carina er uddannet hos IAED, har deltaget i konferencer og workshops og har mange års erfaring. Hun er desuden uddannet kropsterapeut til mennesker, men har også meget viden omkring hestens krop og balance. Hun arbejder ud fra Rødding og kommer i hele Sønderjylland og på Fyn.

Kontakt

Carina Reimer

Sabbine Fiil

Hestetandplejer

Sabbine er uddannet hos IAED og har været i lære hos bl.a. Mai Nicholaisen samtidig med et skoleforløb hos den amerikanske skole for hestetandpleje. Hun har arbejdet selvstændigt i Danmark siden 2019 og arbejder ud fra Farsø. Sabbine har en god følelse for hestene og balancen i deres mund, og samarbejder med fysieterapeuter, dyrlæger og kiropraktorer.

Kontakt

Sabbine Fiil

Artikler skrevet af Dansk HesteTandpleje Union


Cases skrevet af Dansk HesteTandpleje Union


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Hest & Rytter.

keyboard_arrow_up