Artikler

Sort-brunt imprægneret lægtehegn!

arrow_backTil oversigten

6. marts 2024 | Poda Hegn

Nu kan du få lægtehegn i træ, der er imprægneret i sort-brun farve.

Mange forbinder hestehegn med den sort-brune farve, som man tidligere så i tjæreimprægnerede (kreosot) hegn. Tjæreimprægnering var giftigt og er ikke længere tilladt, men nu kan du få et moderne alternativ med det klassiske sort-brune look.

Kom ind på Poda-standen på Hest &Rytter og se det sort-brune hegn. Vi har et hegn med kraftige Ø12cm pæle og halvskårne lægter med - og du kan også få de flotte Country House låger i samme sort-brune imprægneringsfarve.

For at forhindre hestene i at gnave i træet anbefaler vi at montere el-hegnstråde på lægterne . Det giver også hestene ekstra respekt for hegnet, så de holder afstand og ikke så let kommer i karambolage med hegnet.

Husk, at alt udendørs træ med tiden bliver gråt. Du kan opfriske træets farve med vores slipersolie. Det er også med til at beskytte træet, så dit lægtehegn holder længe.

Flere artikler fra Poda Hegn

Artikel er skrevet af:

Poda Hegn

Poda Hegn er din totalleverandør indenfor hegn. Dit lokale Poda-center bygger på mere end 45 års erfaring med hegn og løser alle dine hegnsopgaver: Service og rådgivning, salg af materialer, hegnsmontage og nøglefærdige løsninger. Vores professionelle montører har de rette specialmaskiner og -udstyr, så dit hegn bliver monteret effektivt og korrekt. Dermed undgår du kostbare fejltagelser og får et flot, velfungerende og sikkert hestehegn. Gode kvalitetsmaterialer sikrer, at dit hegn også får en lang levetid - det kalder vi god hegnsøkonomi! Poda-centrene findes over hele landet. Kom ind på vor

Se profil
keyboard_arrow_up