Velkommen til
Hest & Rytter

Sælg direkte til private og professionelle hestefolk
6. - 9. marts 2025 i Herning

Bliv udstiller

Mød dine kunder både online og offline 

Som udstiller på Hest & Rytter møder du dine kunder face to face, plejer relationer og skaber nyt salg. Online bliver man en del af et leverandør univers, hvor man profileres mod kunderne hele året. Del produktnyheder, ny viden, events mm. med Hest & Rytters mange online besøgende.

Få tilbud på stand inkl. gratis online profil

Tal fra sidste messe:

62.169

Besøgende

4

Spændende messedage

228

Udstillere

Tilbageblik

Bliv udstiller hos os

Som udstiller på Hest & Rytter bliver du en del af hele branchen. Et univers, som henvender sig direkte til relevante købere og store muligheder for at markedsføre dine produkter.
Skal du være med?

Næste gang

Hest & Rytter - 6.-9. marts 2025

Ja tak, lad mig høre mere 

Bliv en del af et stærkt samlingspunkt

Hest & Rytter er samlingspunktet for både private og profesionelle hestefolk. Messens univers skaber de perfekte rammer til at møde nye kunder, netværke med branchen og præsentere nye produkter. 

Sælg direkte til landets største publikum 

Få succes med din forretning og bliv udstiller på hestebranchens største og fortrukne afsætningsplatform. Vi rådgiver dig hele vejen, så du altid får den bedste løsning passende til din virksomhed.

Et sandt mekka for hesteelskere

Hest & Rytter er messen, man ikke kan undvære, hvis man er heste- og ridesportsinteresseret. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2024 62.169 besøgende. 


Se nye produkter og få indblik i hesteverden hele året

Følg løbende med i udviklingen i hesteverden, når udstillerne uploader produkter og nyheder online på Hest & Rytters hjemmeside.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder

Få seneste nyt og fede produktnyheder hele året

Du behøves ikke vente til næste Hest & Rytter for at blive klogere på forskellige tiltag i branchen. Hold dig løbende ajour her når hesteverdens leverandører løbende deler trend og tendenser samt nye produkter og løsninger.

Følg med her

Der netværkes og skabes kontakter på Hest & Rytter

Har du spørgsmål?

Om det er vedrørende standbooking, messen generelt eller noget helt tredje er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Nysgerrig på om messen er noget for dig?

Vi fremsender gerne et helt uforpligtende tilbud, på den skræddersyede løsning der passer bedst til dine behov.

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up